Even voorstellen wie we zijn

Het bestuur

...
Paul Vanneylen

Voorzitter

...
Lode Verhulst

Wijnmeester

...
Tom Gilles

Penningmeester en Secretariaat

(administratie proefavonden en activiteiten)

...
Harry Gielen

Secretariaat

(Ledenadministratie, communicatie en website)


Als Commanderij Kempen zijn we één van de Commanderijen die werken onder de vleugels van de Vlaamse Wijngilde. Wij verkopen geen wijn, wij maken geen wijn, wij proeven wijn. Dit alles in een niet‐commercieel kader en in een aangename sfeer.


De thema’s van de proefavonden worden uitgewerkt met als doel de interesse voor wijn te prikkelen en nieuwe kennis hieromtrent te vergaren, zonder hierbij belerend te willen zijn. Zo kunnen de leden hun wijnkennis verbreden in een gemoedelijke en amicale sfeer. Zowel voor professionelen, kenners als liefhebbers van wijn zijn onze avonden een uitgelezen kans om nieuwe ervaringen op te doen, of jouw ervaring verder aan te scherpen.

Net zoals de andere 37 afdelingen die onder het vaandel van de Vlaamse Wijngilde werken, hebben we een autonoom bestuur dat de klassieke functies omvat. Boven de Commanderijen staat als overkoepelend orgaan het nationaal bestuur, dat op zijn beurt bestaat uit een nationaal comité en een raad van bestuur. We delen de doelstelling van de Vlaamse Wijngilde en trachten die te realiseren in een aangename, vriendelijke en familiaire sfeer. Daarom zijn bij ons ook koppels meer dan welkom.!

WIJNFOCUS

Dit is een wijndegustatiebeurs waar iedereen welkom is en die door wijnliefhebbers gekend is als de ideale gelegenheid om de wijnkelder aan te vullen met nieuwe ontdekkingen en echt lekkere wijnen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.